Een oplossing op maat

Bij Quuks begrijpen we de uitdagingen van het vinden van gekwalificeerde kandidaten in de uitdagende wereld van Cobol en Mainframe development. Daarom bieden we praktijkgerichte trainingen en een duurzame oplossing voor uw personeelsbehoeften. 

Opdrachtgevers

Quuks model een duurzame oplossing voor talent

Quuks heeft een zogenaamd deta-vast model. Uw nieuwe generatie Cobol en Mainframe developers worden door Quuks geworven, getraind, gecoached en na een jaar volgt de ‘transfer’. De perfecte manier om kennis te maken met nieuw talent en u weet precies wat de talenten zijn van de mensen die u in diens neemt. Door de transfer borgt u de kennis van de nieuwe Cobol ontwikkelaar en dat is in de complexe omgeving van Cobol en Mainframe altijd relevant!

Bovendien werken we samen met u om een traineeship op maat te maken, zodat de trainees optimaal worden voorbereid op de uitdagingen die binnen uw organisatie spelen. Onze aanpak zorgt niet alleen voor een gestroomlijnde wervingsprocedure, maar ook voor een laag verloop dankzij de continue coaching en begeleiding die wij bieden.

Zo helpen we u om de uitdagende wereld van Cobol en Mainframe te overwinnen door u te voorzien van getalenteerde en gemotiveerde professionals.
Klaar om uw team te versterken met experts in Cobol en Mainframe development? Ontdek hoe ons deta-vast model uw personeelswerving naar een hoger niveau tilt!

assessment + coaching + training + transfer

ACTT

Quuks hanteert de ACTT-methode: Assessment, Coaching, Training, en Transfer. Ontdek hoe deze aanpak voor jouw organisatie kan werken:

Assessment

Assessment

Assessment

Wij nemen de werving van kandidaten op ons en introduceren alleen de beste kandidaten voor uw vacature.

Coaching

Coaching

Coaching

Het profiel wat uit de assessments komt is het startpunt van de coaching die gebruikt wordt in het hele traject van training en begeleiding op de werkvloer.

Training

training

Training

Wij leiden deze mensen op zodanig dat ze direct inzetbaar zijn.

Transfer

Transfer

Transfer

Na een coachingsperiode van een jaar waarin je al kennis hebt gemaakt met de trainee kan je die persoon overnemen zonder additionele kosten.

Verbinden van talent en werkgever

Wij zijn een verbinder, waarbij uw wensen centraal staan. Daarom gaan wij als Quuks verder dan alleen een opleidingstraject; samen met u gaan wij aan de slag om de ideale kandidaat en training in kaart te brengen. Zo garanderen wij ook dat alleen het beste en passende talent in het traject worden meegenomen! De weg naar een nieuwe carrière in de IT is een uitdagend avontuur, zowel voor trainees als voor u als opdrachtgever. Maar geloof ons, de reis is de beloning meer dan waard.

Bij Quuks creëren we een bruisende leeromgeving waar trainees worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun potentieel te ontdekken. Onze aanpak is geen quick-fix, maar een toewijding aan hard werken en succes behalen. Geïnspireerd door de wereld van Cobol en Mainframe streven we ernaar om trainees te helpen bij het stellen en bereiken van ambitieuze doelen.

Bij Quuks draait het om persoonlijke aandacht en betrokkenheid maar ook het talent dat de kandidaat bezit. We selecteren niet alleen op motivatie, bereidheid, intellect en cognitief vermogen maar bieden ook intensieve coaching, training en begeleiding op maat. Zo zorgen we ervoor dat elke trainee het traineeship succesvol afrondt en vlekkeloos word overgedragen bij u als nieuwe werkgever.

Bij Quuks zeggen we dan ook; Stabiel, Veilig, en Robuust! Welkom bij Quuks.

Wat brengt u als organisatie?

We hebben gemerkt dat het aanwijzen van een senior of buddy binnen uw organisatie cruciaal is voor een optimale begeleiding van onze junioren. Op deze manier kunnen ze profiteren van waardevolle begeleiding en ondersteuning, wat resulteert in een beter eindresultaat voor zowel henzelf als voor uw team.

Uw voordeel, onze service

Groei

Het beste Talent voor uw team!

Door maatwerk bieden wij echt wat uw organisatie nodig heeft!

Flexibiliteit

Ons deta-vast model biedt flexibiliteit, Geen poespas

Duurzame Oplossing

Door te investeren in onze trainees investeert u in de toekomst van uw organisatie.

Verlaagd Verloop

Bespaar tijd en geld door onze continue coaching en begeleiding.

Toegang tot Divers Talent

Bij Quuks zetten we ons actief in voor diversiteit en inclusie. Dit betekent dat u toegang krijgt tot een breed scala aan Cobol en/of Mainframe talenten.

Bouw met ons aan een nieuwe generatie developers

Ontmoet ons Talent op een van onze events!