Over Quuks

Sinds onze oprichting in 2022 hebben we ons ingezet om een nieuwe generatie Cobol- en Mainframe-ontwikkelaars op te leiden om zo continuïteit te garanderen van Cobol en Mainframe omgevingen.

Wij zijn dan ook meer dan alleen een opleidingsinstituut; we zijn uw partner in het vinden van de ideale kandidaat en het creëren van maatwerk trainingstrajecten. Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het verbinden van uw behoeften met het beste talent en de meest effectieve trainingen.” Quuks heeft een totaaloplossing voor het aantrekken van nieuw talent Cobol en Mainframe developers. We zorgen voor werving van gemotiveerd talent, selectie door assessments, training en coaching gedurende het hele traject en ten slotte stapt ons talent over naar de opdrachtgever. Zo vergroten we de pool weer met nieuwe Cobol en Mainframe developers en daar is geen tijd mee te verliezen!

Matthijs Jansen

Welkom bij Quuks! Met Quuks hebben we de missie om een nieuwe generatie op te leiden voor de legacy programmeertaal Cobol. Het is een buitenkans om echt een nieuwe generatie op te leiden, daarom voegen wij er de missie aan toe om deze nieuwe generatie developers een betere afspiegeling van de samenleving te laten zijn.

Ik ben oprichter van Quuks en neem 20 jaar ervaring mee in IT recruitment en heb al eerder mensen omgeschoold in de IT. Met een achtergrond in onderwijs komt alles samen bij Quuks; opleiden van mensen voor een baan met perspectief en ondertussen een maatschappelijk probleem oplossen!

Kaia Lubbers

Aangenaam! Mijn naam is Kaia Lubbers en ik ben verheugd om me aan u voor te stellen als de Operationeel Manager van ons geweldige team hier bij Quuks.

Met een passie voor efficiëntie, groei, en ontwikkeling binnen de organisatie en het streven naar uitmuntendheid, leid ik onze operationele activiteiten met enthousiasme en toewijding. Bij Quuks streven we ernaar om onze klanten, trainees en partners de best mogelijke ervaring te bieden. En als Operationeel Manager ben ik er trots op een belangrijke rol te spelen bij het realiseren van deze missie en kijk ik ernaar uit om u te verwelkomen in de wereld van Quuks!

Quuks, waar onze passie voor Cobol en Mainframe samenkomen met een missie voor diversiteit en inclusie. Sinds onze oprichting in 2022 hebben wij ons hard gemaakt om een nieuwe generatie Cobol- en Mainframe developers op te leiden en tegelijkertijd de diversiteit binnen deze teams te bevorderen.

Alles draait bij ons om persoonlijke aandacht en betrokkenheid, waarbij we niet alleen kijken naar motivatie maar ook naar het unieke talent van elke kandidaat. Met intensieve coaching, training en begeleiding op maat zorgen we ervoor dat het traineeship succesvol word afgerond en dat de trainee een waardevolle aanwinst wordt voor onze opdrachtgevers.

Om dit allemaal te realiseren en te waarborgen zijn wij als Quuks actief betrokken bij het stimuleren van de vraag naar Cobol- en Mainframe developers door het organiseren van evenementen en initiatieven die bijdragen aan het creëren van een inclusieve omgeving.

Bij Quuks zeggen we dan ook: “Stabiel, Veilig, Robuust & Inclusief!

Stabiel, Veilig en Robuust, dat is Quuks

Kwalitatief hoogwaardige maatwerk trainingen

Praktijkgerichte opleidingen en direct inzetbare medewerkers

Continuïteit en stabiliteit in de teams door professionele coaching