Vacature IT Traineeship

Quuks IT-Traineeship Cobol & Mainframe Developer

Wil jij een sprong maken naar een veelbelovende carrière in de IT? Bij Quuks bieden we jou die kans! Laat zien dat je de drive hebt om te groeien, en samen met ons ontwikkel je je tot een echte IT-professional.

Hoe gaat dit in zijn werk? Je start met 2 à 3 maanden intensieve training onder begeleiding van ervaren professionals. Daarna ga je direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, waar je jouw kennis en vaardigheden in de praktijk brengt. Tijdens het gehele traject van 12 maanden krijg je persoonlijke coaching om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Na deze periode treed je in dienst bij de opdrachtgever als volwaardige junior Cobol en/of Mainframe developer.

Bij Quuks geloven we in teamwork. Samen met je mede-trainees, performance coach en buddy vorm je een stimulerende leeromgeving waarin je elkaar motiveert, inspireert en samen succes behaalt. Maak de sprong en investeer in jouw toekomst.

Jij kiest voor Quuks, Quuks kiest voor jou!

Bij Quuks geloven we in jouw potentieel en in jouw toekomst als IT-professional. Daarom zetten we ons in om jou de beste start te geven in jouw carrière. Met ons traineeship investeren we niet alleen in jouw technische vaardigheden, maar ook in jou als persoon. We bieden een intensief programma waarbij je niet alleen professioneel groeit, maar ook als mens!

Dit verdien jij:

  • Een prachtige traineeship die jou zowel professioneel als persoonlijk laat groeien.
  • Een opleiding die jouw carrière en je leven een boost zal geven.
  • Training en Coaching op maat.
  • Vanaf moment een bruto salaris van 2.500 euro met een promotie na een half jaar naar 2900 bruto per maand.
  • Na het traineeship direct in dienst bij de opdrachtgever met weer een mooie salarissprong!

Jij bent het talent:

Geen opleiding? Geen stress! Wij geloven in jou, niet het papiertje. Samen ontwikkelen wij de skills die jij nodig hebt om een volwaardige Cobol en/of Mainframe developer te worden. Het niveau van de training en de functie is wel op HBO-niveau.

Wat zijn de kosten?

Ontdek hoe onze opleiding jou vooruit kan helpen zonder dat het je geld kost! Hier is hoe het werkt: de opleiding kost €5.000, maar je ontvangt al vanaf dag één van de training een salaris. Na een jaar van intensieve training en coaching en wanneer je de overstap maakt naar de opdrachtgever, betalen we je het volledige bedrag terug als een bruto bonus.

Geen geld om te investeren in je opleiding? Geen probleem. Als je bijvoorbeeld van een uitkering geniet, helpen we je met het verkrijgen van financiering vanuit opleidingsbudgetten. Ook als alle subsidiemogelijkheden uitgeput zijn kunnen we je vanuit Quuks helpen. Dus laat geld nooit de reden zijn om niet te solliciteren, daar helpen we bij.

Diversiteit en inclusie bij Nieuwe Generatie Cobol Ontwikkelaars.

Bij Quuks zetten we ons actief in voor meer diversiteit en inclusiviteit in de IT-sector. We streven ernaar een werkomgeving te creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Daarom moedigen we mensen met diverse achtergronden en ervaringen aan om bij ons te solliciteren. Talent wordt bij ons herkend zonder enige vorm van discriminatie. Bij Quuks is iedereen welkom, jij bent welkom!

Ready, set, go!

Overtuigd van de geweldige kans die voor je ligt? Wacht dan niet en solliciteer direct. Jij beslist, wij helpen!

Nog vragen? Kaia staat klaar om jouw vloedgolf aan vragen met zwembandjes te beantwoorden via sollicitaties@quuks.nl of tel: 020 2101974

Vacature IT Traineeship

Samenvattend

Alle trainingen zijn op maat, gekoppeld aan de omgeving waar jij aan de slag zult gaan. Een training voor een bank ziet er weer anders uit dan voor een overheidsinstantie. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je heel praktijkgericht wordt opgeleid.

Kansrijke en gegarandeerde Carrière

Professionele en Persoonlijke begeleiding

Hoogwaardige opleiding

Waarom Cobol?

Cobol is een van de oudste programmeertalen en nog steeds de standaard bij bijvoorbeeld grote betalingsverkeer. Denk aan banken, maar ook de belastingdienst, het UWV, defensie, vliegtuigmaatschappijen, en nog vele anderen! Cobol is de programmeertaal van de supercomputer van IBM, de mainframe. Cobol is stabiel, veilig en robuust en dat zijn nou net belangrijke voorwaarden voor ons betalingsverkeer.

Technisch gezien zijn er niet veel reden om van Cobol af te gaan, echter de toegankelijkheid tot nieuw talent wel. Omdat de huidige generatie de komende 5 jaar met pensioen zal gaan en de Cobol taal nog een veel langere tijd een centrale rol zal spelen is er een groot belang bij het opleiden van een nieuwe generatie Cobol developers die voor continuïteit zullen zorgen binnen het betalingsverkeer! Door de grote tekorten ziet je toekomst er dus heel goed uit; Cobol developers behoren tot de bestbetaalde developers in de wereld.

Dit vinden wij belangrijk:

Missie

Bij Quuks streven we ernaar om onze kandidaten te ondersteunen. We bieden niet alleen een unieke combinatie van een vakopleiding met baangarantie, maar ook intensieve coaching om individuele ontwikkeling te bevorderen. Samen met onze geschikte kandidaten werken we aan een toekomst waarin zowel zij als de opdrachtgever kunnen groeien en succesvol zullen zijn in de wereld van Cobol en Mainframe.

Visie

Wij streven ernaar om een brug te slaan tussen talent en werkgelegenheid door middel van innovatieve vakopleidingen en gepersonaliseerde coaching. Onze visie is om een toekomst te creëren waarin de markt van Cobol en Mainframe gestimuleerd wordt, en iedere kandidaat de kans krijgt om zijn volledige potentieel te benutten en succesvol te zijn in zijn carrière. Door nauw samen te werken met opdrachtgevers streven we naar een duurzame groei, waarin zowel individuen als organisaties gedijen en floreren.

Waarde

Als trainee bij ons geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een competente ontwikkelaar in een ondersteunende en diverse omgeving. We geloven in gelijke kansen en streven naar een team dat een afspiegeling is van de samenleving, waar jouw unieke achtergrond en perspectief worden gewaardeerd. Met persoonlijke begeleiding helpen we je niet alleen professioneel te groeien, maar ook om bij te dragen aan een inclusieve cultuur binnen de organisatie en daarbuiten